Predavateljice

Mag. Simona Tomažič Planinšec

Sem Ženska, mama in žena, raziskovalka skrivnosti življenja, življenjske energije, globin človekove duše, predana učenka taoizma. Po poklicu magistrica znanosti, sicer pa predavateljica o vseh širinah in globinah radosti življenja ter terapevtka za Žensko dušo in telo.

Avtorica knjižnih uspešnic Preprosto: Zdravje in Preproste rešitve za 108 bolezni (skupaj z Dušanom Donkom), Modrosti Zdenka Domančića in Čarobne knjige mojega Življenja.

www.radostizivljenja.si
www.zalozbaulala.si

Patricija Šenekar

Sem deklica narave. Se spomniš, da si tudi ti divja deklica? Vem, da čutiš to globoko v sebi. Tam nekje pri kosteh. Globoko nekje, ne veš, kje, a kar slutiš, da je tam. Tvoja deklica. Vidiš, prav od tam pride tudi moje divje seme. Od tam dobim pogum, moč, vzdržljivost, predanost, zanesljivost, zaupanje, radost, ljubezen, svojo vrednost. Od tam živim in od tam vem. Od tam si upam biti vse, kar sem. In od tam prihaja vse, kar boš srečala na sprehodu po moji Hiški zelišč. Po poklicu sem maserka in vizažistka, poznavalka rastlin in strastna raziskovalka učinkov rastlin, ki nam jih radodarno ponuja narava. Ukvarjam se s pridelavo in predelavo zelišč, čebelarstvom, predvsem pa z izdelavo lastne blagovne znamke ekološke kozmetike Sunna, prvo slovensko certificirano ekološko kozmetiko.

www.hiskazelisc.com
www.sunnaskin.com

Petra Vešligaj

Plesalka, koreografinja, inštruktorica Yoga & Kids, Fusion pilatesa, mama, dipl. vzgojiteljica predšolskih otrok. Od 6. leta dalje pleše in je v osnovi plesalka LA in ST plesov. Pred 12 leti pa se je zaljubila v svet orienta in orientalskih plesov in jih pleše in poučuje tudi danes. S plesom skrbi za prižig magnetičnosti in sočnosti v ženski.

Vodi svoj center LOTUS – center plesa in dobrega počutja.