Spremljevalni program

Spremljevalni program po želji se je treba predhodno naročiti. Zaradi velika zanimanja priporočamo rezervacijo termina že ob rezervaciji.

Masaža prsnice in prsnega koša

Ženske na področju prsnice skladiščimo mnoga čustva, zato je ta predel mnogokrat boleč na otip. Ko masiramo in pritiskamo na vdolbinice med rebri, se čistimo in razstrupljamo, hkrati pa telo osvobajamo starih, nepredelanih čustev, ki zapirajo naš prsni koš. Ko odpremo prsni koš, zadihajo pljuča in srce, in šele takrat smo se sposobne odpreti življenju in ljubezni.

S tem, ko masiramo prsnico, pa vzpodbujamo tudi naš center za ljubezen in pomlajevanje – timus. Timus je žleza, ki se nahaja v sprednjem delu prsnega koša, tik za prsnico in je odgovorna tudi za imunski sistem. Z masažo timusa pridobimo mladostnost in vitalnost.

Pol urna masaža prsnice in prsnega koša: 30 EUR

Masaža prsnice in prsnega koša bo možna v soboto in nedeljo.

Sporočila srca z Janjo

Janja Pavuna

Janja Pavuna zase pravi, da je predana svetlobi in dobremu namenu. Dar jasnovidnosti, ki ga ljudje razumemo kot vpogled v čas brez meja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, jo spremlja že od otroštva.

»Ob prihodu duše na moj reading, nastane v mojem etru neskončno informacij. Ustvari se subtilno etersko zdravilo in zgodi se terapevtska jasnovidnost. Informacija, ki jo predam sočloveku, dušo milostno objame in ji odvzame težo, ki ji je dotlej nosila.«

30 minutne terapevtske jasnovidnosti – 30 EUR

Janja bo dosegljiva za Sporočila srca z Janjo samo v petek in soboto.